Supermarket Bakery

Depending on the features and needs of your business we can offer different solutions for different types of supermarkets and hypermarkets.

We have our range of bake off PLUMA ovens available, of small size but with professional design, to bake with 6 or 8 trays, allows baking a wide variety of products (in dough or part baked) with high quality baking. 

To combine with the bake off PLUMA ovens, there are PLUMA provers, ISOPAN MINI retarder provers, steam boxes, tray-support tables, ISOGLAS freezing and maintenance chambers (-20ºC).

If your baking needs are of larger capacity, we propose the TERMIC rack convection ovens, for 15 to 18 trays capacity, from 700x500 mm. These are suitable ovens for all types of bakery (direct or part baked) and pastry dough, with excellent baking quality.

If you prefer traditional baking quality similar to baking on stone oven, and the advantages of baking on a rack, we recommend the rack thermal oil STATIC oven, which will also bring greater productivity thanks to the thermal oil technology, completely regular baking and great production versatility. Available from 5m2 of baking surface.

Although if your concept of selling point requires a deck oven, we recommend you the MULTIC refractory deck thermal oil oven, from 2,5m2 baking surface, allowing baking in different formats.

In case of having a centralized production organization we recommend you to look at the options available in our Industrial Bakery segment.

GPG GRUPO PRAT GOUET have available a wide range of solutions for your baking needs, allowing you to meet the demand at the Supermarket and Hypermarket bakery throughout the day.

 

GPG Técnicas de Panificación, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar la competitividad de las Pymes y gracias al cual ha puesto en marcha un Plan de Marketing Digital Internacional con el objetivo de mejorar su posicionamiento online en mercados exteriores durante el año 2021. Para ello ha contado con el apoyo del Programa XPANDE DIGITAL de la Cámara de Comercio de Sabadell.
Una forma de hacer Europa

GPG Técnicas de Panificación, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado una aplicación móvil para la mejora de competitividad y productividad de la empresa en diciembre 2022. Para ello ha contado con el apoyo del Programa TIC Cámaras de la Cámara de Comercio, Industria y Navegación de Sabadell.
Una manera de hacer Europa

GPG Técnicas de Panificación, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar la competitividad de las Pymes y gracias al cual ha puesto en marcha un Plan de Marketing Digital Internacional con el objetivo de mejorar su posicionamiento online en mercados exteriores durante el año 2022. Para ello ha contado con el apoyo del Programa XPANDE DIGITAL de la Cámara de Comercio de Sabadell.
Una forma de hacer Europa

Privacy | Cookies