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Do you know STATIC PLUS baking ovens?

Whatch the vídeo of 3 STATIC PLUS baking ovens with the efficiency of one shared boiler.


video ovens

A STATIC PLUS installation consists of two or more thermal oil STATIC ovens with the same shared boiler.

Main advantages:

+ All the benefits of the STATIC baking oven, which adds to the advantages of traditional rack baking to those of baking with radian heat. It guarantees an excellent baking quality:

  • Better quality crust and bottom surface, considerably reducing the tendency of the bread to stale by conserving its moisture and aroma.
  • Reduced weight lost because of the absence of circulating air during baking.
  • Better development and stability of dough, with no reduction in volume after baking.

+ Regularity of baking and temperature, offering always the same top quality as the customer wishes. Temperature peaks are removed.

+ Shared boiler efficiency: working with an integrated system where elements are shared, improve costs, simplicity of operation and use of space.

+ Energy savings. Immediate cost improvement on your company's energy bill.

A PLUS of advantages:
= Better bread, more customers and more loyal.
= Better costs more competitive.
= Improved productivity, less space required.

If you prefer refractory stone baking, the STATIC REFRAC PLUS stone baking ovens with automatic loading and unloading interest you.

30 years of experience in thermal oil technology.



GPG Técnicas de Panificación, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar la competitividad de las Pymes y gracias al cual ha puesto en marcha un Plan de Marketing Digital Internacional con el objetivo de mejorar su posicionamiento online en mercados exteriores durante el año 2021. Para ello ha contado con el apoyo del Programa XPANDE DIGITAL de la Cámara de Comercio de Sabadell.
Una forma de hacer Europa

GPG Técnicas de Panificación, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado una aplicación móvil para la mejora de competitividad y productividad de la empresa en diciembre 2022. Para ello ha contado con el apoyo del Programa TIC Cámaras de la Cámara de Comercio, Industria y Navegación de Sabadell.
Una manera de hacer Europa

GPG Técnicas de Panificación, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar la competitividad de las Pymes y gracias al cual ha puesto en marcha un Plan de Marketing Digital Internacional con el objetivo de mejorar su posicionamiento online en mercados exteriores durante el año 2022. Para ello ha contado con el apoyo del Programa XPANDE DIGITAL de la Cámara de Comercio de Sabadell.
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