News /

La Moderna, more than 100 years baking quality bread

"It is a very versatile oven, ideal for all kind of products, but especially for breads with bottom surface. It allows you to differentiate". Juan Antonio Perez, 2017 Spanish Champion of Artisan Bakery


video ovens

"The main difference of the thermal oil ovens compared to other ovens is in its type of baking. It is a very regular baking, very symmetrical, it bakes the same in front as in the back."

"Once the oven temperature rises, it does not go down even if you put consecutive loads on it, which makes it much more profitable and efficient."

"It is an oven that gives 0 problems."

"The steam, baking on stone and its regularity is what I would highlight the most. It is a very versatile oven, ideal for all kind of products, but especially for breads with sole. It allows you to differentiate".

Juan Antonio Pérez, 2017 Spanish Champion of Artisan Bakery and fourth generation of family bakers.

It is worth visiting La Moderna Bakery in Las Navas del Marqués (Avila, Spain) to enjoy the nice taste and tradition of their breads.

More than 100 years working with the same result: quality bread.


Installed equipment:

1 MULTI REFRAC

Stone baking deck oven with loader

STATIC REFRAC with loader

Stone baking thermo oil oven


Would you like to receive more information? Contact us!

+ 937 192 579 o info@gpg.es

+ info Panadería La Moderna



GPG Técnicas de Panificación, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar la competitividad de las Pymes y gracias al cual ha puesto en marcha un Plan de Marketing Digital Internacional con el objetivo de mejorar su posicionamiento online en mercados exteriores durante el año 2021. Para ello ha contado con el apoyo del Programa XPANDE DIGITAL de la Cámara de Comercio de Sabadell.
Una forma de hacer Europa

GPG Técnicas de Panificación, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado una aplicación móvil para la mejora de competitividad y productividad de la empresa en diciembre 2022. Para ello ha contado con el apoyo del Programa TIC Cámaras de la Cámara de Comercio, Industria y Navegación de Sabadell.
Una manera de hacer Europa

GPG Técnicas de Panificación, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar la competitividad de las Pymes y gracias al cual ha puesto en marcha un Plan de Marketing Digital Internacional con el objetivo de mejorar su posicionamiento online en mercados exteriores durante el año 2022. Para ello ha contado con el apoyo del Programa XPANDE DIGITAL de la Cámara de Comercio de Sabadell.
Una forma de hacer Europa

Privacy | Cookies