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Baking ovens MULTIC

Stone baking deck ovens

Multic

MULTIC refrcactory deck thermal fluid ovens. Program based on a standard set of modules which connected to a heat generator allow getting ovens from 2,5 to 30 m2 of baking surface.

 

MAIN ADVANTAGES

  • Energy saving: in two-oven installations (main module + auxiliar module), the auxiliary module can be switched off depending on production needs.
  • The ideal solution for changes in demand due to seasonal periods, tourism, weekends, etc.
  • Reduced outlay: baking surface can be extended by installing an auxiliary baking module using the same heat source as the main module. The two modules can also operate at different temperaturas.
  • Versatile production: ideal for all types of dough for bread, cakes, pastries, specialities, etc.
  • Totally regular and even baking throughout ensured by termal fluid oven technology.

 

TECHNICAL FEATURES

Based on STATIC series technology, the MULTIC range features:

  • Heating System: integrated heat generator and electronic panel in the oven.
  • Steam generator: by plates heated in a coil holding a flow of termal fluid. The steam system is independent for each chamber.
  • Control panel: easily accessible and simple to use electronic controls, with individual baking time and steam controls for each chamber.
  • Insulation and temperature stability excellent.
  • Heating: gas, fuel oil and electric.

 

ACCESSORIES AND OPTIONS FOR MULTIC OVENS

  • Column loaders (automatic or semi-automatic).
  • Integrated loaders (semi-automatic or manual).
  • Multiple loader (4 decks).
  • Board support table.
  • Loading units.
  • Swithcing on / Swithcing off System.
  • Swithcing on / Swithcing off System + Doble temperature.

 

 



GPG Técnicas de Panificación, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar la competitividad de las Pymes y gracias al cual ha puesto en marcha un Plan de Marketing Digital Internacional con el objetivo de mejorar su posicionamiento online en mercados exteriores durante el año 2021. Para ello ha contado con el apoyo del Programa XPANDE DIGITAL de la Cámara de Comercio de Sabadell.
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GPG Técnicas de Panificación, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado una aplicación móvil para la mejora de competitividad y productividad de la empresa en diciembre 2022. Para ello ha contado con el apoyo del Programa TIC Cámaras de la Cámara de Comercio, Industria y Navegación de Sabadell.
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