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Baking ovens ISOPAN MINI

Retarder Provers

ISOPAN MINIISOPAN MINI

Small format retarder provers, offering the best solution in a minimum space.

Working with retarder proving is quality. Product quality improving aroma, taste, texture and appearance. Quality of life, providing flexibility and working comfort, avoiding night working time.

Furthermore, allows product availability for anytime baking.

Retarded proving with three independent programmable phases:

  • Conservation (time and temperature control),
  • Fermentation (time, temperature and moisture control) and
  • Sleep phase (time and moisture control).

Technical Specifications

  • AISI 304 stainless steel internal and externally made.
  • Easy and intuitive control panel with time, temperature and moisture indication display.
  • Current phase indication graphic (conservation, fermentation and sleep modes).
  • 0ºC to 40ºC temperature range.
  • Allows continuous conservation or fermentation processes.
  • Process memory and internal clock in case of power failure.
  • Manual water feeding (alarm and resistances disconnection in case of not enough water level). Drain or water inlet not needed.
  • For rack and with tray holders models.
  • Wheeled in case of tray holders equipped chambers.

Options:

  • Glazed door.
  • Automatic water inlet.
  • Right-handed door hinges.
  • Different distances between tray holders.

 

 

 



GPG Técnicas de Panificación, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar la competitividad de las Pymes y gracias al cual ha puesto en marcha un Plan de Marketing Digital Internacional con el objetivo de mejorar su posicionamiento online en mercados exteriores durante el año 2021. Para ello ha contado con el apoyo del Programa XPANDE DIGITAL de la Cámara de Comercio de Sabadell.
Una forma de hacer Europa

GPG Técnicas de Panificación, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado una aplicación móvil para la mejora de competitividad y productividad de la empresa en diciembre 2022. Para ello ha contado con el apoyo del Programa TIC Cámaras de la Cámara de Comercio, Industria y Navegación de Sabadell.
Una manera de hacer Europa

GPG Técnicas de Panificación, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar la competitividad de las Pymes y gracias al cual ha puesto en marcha un Plan de Marketing Digital Internacional con el objetivo de mejorar su posicionamiento online en mercados exteriores durante el año 2022. Para ello ha contado con el apoyo del Programa XPANDE DIGITAL de la Cámara de Comercio de Sabadell.
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