Demandez des informations
MULTI REFRAC

Four à étages

MULTI REFRACMULTI REFRAC

Its construction maintains the quality and technology standards of the STATIC oven program, forming an integrated and compact unit, which space-saving and versatility of use.

MULTI REFRAC deck ovens are ideal for baking all kinds of bread, pastry dough, pastries and specialties, with excellent baking qualities. It bakes by radiation. Heating with thermal oil guarantees a power of development to the dough unmatched with other baking systems and is much more energy efficient.

Baking on refractory stone provides the product with a high quality of crust and sole, considerably reducing the tendency of the bread to stale by conserving its moisture and aroma. Reduced weight lost due to the absence of air circulation during baking.

 

CONFIGURATION AND TECHNICAL FEATURES:

  • Nº decks: 5
  • Nº chamber: 1
  • Widths: 1000 - 1200 mm
  • Depths: 1600 - 1800 - 2000 - 2200 - 2400 mm
  • Steam generation: steam is produced in a container located in the upper part of the oven that is heated by the same thermal oil circuit. Independent steam unit in each chamber.
  • Control panel: easy-to-use and accessible electronic panel, with independent control in each baking chamber of baking time and steam.
  • Monobloc set, integrated boiler.
  • Excellent insulation and temperature stability.
  • Heating: gas, diesel or electric.

As a complement to the range of deck ovens, a complete program of MULTI-REFRAC chargers and accessories has been designed, which allows them to be adapted to all work systems.

 

ACCESORIES:

  • Manual bridge loader
  • Semi-automatic bridge loader
  • Manual column loader
  • Semi-automatic column loader
  • Automatic column loader
  • Board loading table
  • Loading unit
 



GPG Técnicas de Panificación, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar la competitividad de las Pymes y gracias al cual ha puesto en marcha un Plan de Marketing Digital Internacional con el objetivo de mejorar su posicionamiento online en mercados exteriores durante el año 2021. Para ello ha contado con el apoyo del Programa XPANDE DIGITAL de la Cámara de Comercio de Sabadell.
Una forma de hacer Europa

GPG Técnicas de Panificación, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado una aplicación móvil para la mejora de competitividad y productividad de la empresa en diciembre 2022. Para ello ha contado con el apoyo del Programa TIC Cámaras de la Cámara de Comercio, Industria y Navegación de Sabadell.
Una manera de hacer Europa

GPG Técnicas de Panificación, SL ha sido beneficiaria del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar la competitividad de las Pymes y gracias al cual ha puesto en marcha un Plan de Marketing Digital Internacional con el objetivo de mejorar su posicionamiento online en mercados exteriores durante el año 2022. Para ello ha contado con el apoyo del Programa XPANDE DIGITAL de la Cámara de Comercio de Sabadell.
Una forma de hacer Europa

Privacidad | Cookies
Nous utilisons nos propres cookies et ceux de tiers pour améliorer nos services en analysant vos habitudes de navigation. Si vous continuez à naviguer, nous considérons que vous acceptez son utilisation. Vous pouvez obtenir plus d'informations ou savoir comment modifier la configuration dans notre Politique de Confidentialité y Politique de Cookies.
Aceptar